Hyödynnä Tilitehon vuosien kokemus

Tilitoimisto Turku – olemme sinua lähellä

Ota yhteyttä kysy lisää palveluistamme
Luotettavaa taloushallintoa vuodesta 1976

Luotettavaa taloushallintoa vuodesta 1976

Oy Tiliteho Ab on perinteikäs turkulainen tilitoimisto, joka on palvellut asiakkaita talousasioissa jo yli 40 vuoden ajan. Vankka kokemuksen tuoma asiantuntijuus yhdistyy meillä ajantasaiseen tietoon – saat meiltä aina ammattitaitoista ja osaavaa palvelua. Tiliteho (Tilitoimisto Turku) on sinua lähellä ja sinua varten.

Olemme pieni ja joustava tilitoimisto. Saat meiltä aina luotettavaa ja ystävällistä palvelua. Tilitehossa työskentelee yhteensä kaksi taloushallinnon ammattilaista – yksi KLT -kirjanpitäjä/PHT -palkanlaskija ja yksi KLT -kirjanpitäjä. Olemme helposti lähestyttäviä taloushallinnon ammattilaisia, jotka haluavat aidosti palvella ja auttaa sinua yrityksesi talousasioiden hoidossa.

Tilitoimistopalvelumme
 • Kirjanpito
 • Palkanlaskenta
 • Tilinpäätökset
 • Veroilmoitukset ja muut veroasiat
 • Palkkatodistukset ja palkkojen vuosi-ilmoitukset
 • Yritysmuodon muutokset ja yritysjärjestelyt

Tilitoimisto Oy Tiliteho Ab hoitaa kaikki normaalit kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvät toimet. Teemme kaikkea mahdollista tilinpäätöksistä veroilmoituksiin ja muihin verotukseen liittyviin asioihin. Saat meiltä myös palkkatodistukset ja palkkojen vuosi-ilmoitukset. Lisäksi teemme muun muassa yritysmuodon muutoksia.

Tilitoimisto hoitaa talousasiat puolestasi ja voit keskittyä rauhassa omaan työhösi. Kuukausittaisten kirjanpitotehtävien lisäksi saat meiltä apua kaikissa kirjanpitoon ja palkanlaskentaan liittyvissä asioissa – voit aina kysyä neuvoa, kun sitä tarvitset.

Kirjanpito hoidetaan perinteisesti tai sähköisesti

Hoidamme kirjanpidon joko perinteisesti tai sähköisesti – asiakkaan toiveiden mukaan.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset ja kansainväliset pk-yritykset.

Palvelemme erikokoisia yrityksiä ja eri yhtiömuotoja alasta riippumatta. Suurin osa asiakkaistamme on pk-yrityksiä, jotka sijaitsevat Turun seudulla, mutta on myös asiakkaita Turun seudun ulkopuolelta ja Suomen rajojen ulkopuolelta.

Tiliteho on Auktorisoitu tilitoimisto

Tiliteho on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Meillä työskentelee yksi KLT-kirjanpitäjä/PHT -palkanlaskija ja yksi KLT -kirjanpitäjä; eli olemme suorittaneet Taloushallintoliiton asianmukaiset tutkinnot. Taloushallintoliitto takaa jäsenilleen ajantasaiset tiedot ja järjestää jäsenilleen koulutuksia. Liitto myös valvoo jäseniään ja varmistaa, että tilitoimisto toimii asianmukaisesti. Vuosittaiset koulutukset takaavat kirjanpitäjille ja palkanlaskijoille ajantasaiset tiedot muun muassa alati muuttuvista lainsäädöksistä.

Oy Tiliteho Ab – Tilitoimisto Turku

Puutarhakatu 38 A 39
20100 Turku

Meille on helppo tulla. Toimistomme sijaitsee Portsassa, ja autopaikkoja löytyy aina toimiston edestä. Tule käymään tai ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopiva tilitoimistopalvelukokonaisuus.

 • Kirjanpito ja tilinpäätös

  Kirjanpito ja tilinpäätös

 • Laskutus, myynti- ja ostoreskontrat

  Laskutus, myynti- ja ostoreskontrat

 • Verotus

  Verotus

 • Palkkahallinto

  Palkkahallinto

 • Yhtiöoikeudelliset asiat

  Yhtiöoikeudelliset asiat


Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä myös oheisella lomakkeella